Restoran Puntijarka Graščica 40, 10000, Zagreb, Croatia
Posted on svibanj 31, 2016 / 1703
Cijena od: : 215 Kn
Status : Na upit
Tip : Restoran
Lokacija : Grad Zagreb
Cijena (min) : 215
Broj osoba (max) : 60
Veličina : 60 m2

Dragi gosti!

Služeći Vama uspjeli smo od običnog posjeta restoranu stvoriti nešton više – ugođaj zadovoljstva i ispune koji ćete osjetiti kada se nakon ukusno spravljenog obroka, posluženog sa svježe pečenim kruhom, premjestite u fotelju prostora namijenjenog opuštanju. Pijuckajući tako kavu u kombinaciji s nekom od svježe pripremljene domaće slastice, možete pogledati televiziju ili jednostavno uživati u najljepšem pogledu na Medvednicu i Oltar domovine-Medvedgrad. Ovako proveden trenutak stvara sjećanje koje će uvijek izvuć osmijeh na Vaše lice, a to je nama najbitnije.

Naš ugostiteljski obrt, Restoran i sala za vjenčanje “Puntijarka”, nenametljivo posluje na GRAČANSKOM PODRUČJU podno Sljemena (udaljenom tek približno 5km sjeverno od centra grada, Kaptola) od 04.08.1995. god. Ovdje su još srednjevjekovni “gradečki kmeti”, obrađujući ove krasne brežuljke i udoline stvarali dobru kapljicu i kvalitetne namirnice za potrebe “zagrebačke gospočije”. Stoga nije slučajnost da smo, na prirodno prelijepom prostoru Gračana, uz trud i znanje i mi održali svoju tradiciju. U tome ste nas podržali Vi – dragi naši gosti – koji ste svojom usmenom primopredajom radili na našoj dobroj reklami. Hvala Vam!

Kapacitet restorana je 100 sjedaćih mjesta. Posjedujemo zatvorenu terasu – zimski vrt, vlastiti parking za 50 vozila i dječje igralište. Cijeneći Vas, Vaše zahtjeve i potrebe organiziramo sve prigodne svečanosti (krštenja, Prve Svete pričesti, krizme, vjenčanja, rođendane, mature, promocije, doktorate, obljetnice, posjete stranih delegacija, poslovnih sastanaka, prezentacija, degustacija i slično), po narudžbi, a la card ili tipa švedskog stola. Cijene i sadržaj menua prilagođavamo Vama.

GOST SE TEŠKO STIČE A LAKO GUBI, stoga nam namjerne zabune nisu u prilog. Zato ćemo nastojati udovoljiti Vašim željama, tim više što je naše poslovanje usmjereno na duge staze i obavlja se u vlastitom prostoru.

Krštenja
Prva Sveta Pričest
Krizma
Rođendani

SVEČANA SVADBENA VEČERA

1. kuhana šunka, hren, sir s vrhnjem,

2. juha

3. teleći medaljoni u umaku od šampinjona, kroketi,
svinjska plećka ispod peke, krump.pole, pureći savitci
punjeni prešanom šunkom u pivskom tijestu,
pirjano povrće, salata mješana, domaći kruh

Piće dobrodošlice:
vino, piva, sok, kava

Opcije
Bazen
Dekoracija
Dječji park
Klima
Light sistem
Mjesto za pušenje
Mogućnost noćenja
Okrugli stolovi
Parking
Pogled na prirodu
Ravni stolovi
Razglas
Slatki stol
Stropni ventilator
Terasa
Wellness
WiFi
Restoran Puntijarka