Hotel Bunčić Vrbovec Zagrebačka ul. 4, 10340, Vrbovec, Croatia
Posted on svibanj 6, 2016 / 1637
Cijena od: : 350 Kn
Status : Na upit
Tip : Hotel
Lokacija : Zagrebačka
Cijena (min) : 350
Broj osoba (max) : 450

Za vjenčanje iz snova

Kako bi dan Vašeg vjenčanja bio Vaš dan iz snova, obratite se iskusnom timu Hotela Bunčić Vrbovec. Na jednom je mjestu moguće dogovoriti sve – od sale za svadbenu svečanost, preko dekoracija, pozivnica, zahvalnica pa sve do preporuke koju muziku ili fotografa odabrati!
Mladi parovi i njihove obitelji prije vjenčanja često su pod velikim stresom, neovisno o tome što je riječ o sretnom događaju. Ne bi željeli nekoga izostaviti s liste uzvanika, željeli bi da ugođaj za dan koji dugo pripremaju bude poseban, hrana za pamćenje, da glazba podigne raspoloženje i da se svi odlično zabave… Odlučite li se za vjenčanje u Hotelu Bunčić Vrbovec, naš iskusni tim preuzet će i riješiti spomenute zadatke, a Vama će ostati dovoljno vremena da se posvetite sebi i svom danu za sjećanje.

Tražite li sale za vjenčanje, a da je u blizini Zagreb, Dugo Selo ili Vrbovec, provjerite kako izgledaju sale za svadbe Hotela Bunčić Vrbovec. Možete birati između tri dvorane, ovisno o broju gostiju i prostoru kakav želite: Sala za vjenčanje Marija Jurić Zagorka može ugostiti 100 uzvanika, sala za vjenčanje Zrinski 150, a sala za vjenčanje Rotary čak 450 uzvanika.

Hotel Bunčić Vrbovec, u svojim dvoranama organizira sve banketne svečanosti i razne evente.

Svadbene i ostale jelovnike možete zatražiti putem maila.

Opcije
Bazen
Dekoracija
Dječji park
Klima
Light sistem
Mjesto za pušenje
Mogućnost noćenja
Okrugli stolovi
Parking
Pogled na prirodu
Ravni stolovi
Razglas
Slatki stol
Stropni ventilator
Terasa
Wellness
WiFi
Hotel Bunčić Vrbovec